Geräte und Zubehör
Sicilian Prawn Salad
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
red onions sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (optional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
2 lemon, sliced (2-3 mm)limes sliced (2-3 mm)2 - 4
-
fennel bulb sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
cherry tomatoes halved400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
692 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
761.5 kJ /
182 kcal
Fett
9.4 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sicilian Salad
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min