Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)500 g
-
suiker100 g
-
honing1 tl
-
kaneelstokjes (ong. 5 g)2
-
kruidnagels3
-
peren geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.7 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Soezendeeg
2 Std.
Peren in rode wijn
5 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min