Geräte und Zubehör
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 20 Min
10 porties
Zutaten
Chocolade ijs
-
suiker150 g
-
rode chilipeper, gedroogd (zie tip)1
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
eierdooiers8
-
ongezoete cacaopoeder40 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
zout¼ tl
-
room, min. 30% vet620 g
Whiskey siroop
-
bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)120 g
-
suiker100 g
-
water20 g
-
30 g honingahornsiroop (optional)30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
146.6 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
19.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Advocaat
10 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min