Geräte und Zubehör
Pumpkin and turmeric loaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
10 portions
Zutaten
-
coconut oil plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds300 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
eggs4
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground turmeric1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
pine nuts1 tbsp
-
pepitas for sprinkling1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
321.9 mg
Eiweiß
11.4 g
Brennwert
1392.7 kJ /
331.6 kcal
Fett
28.2 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Zucchini slice
45 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Healthy biscuits
35 Min
Raw strawberry cheesecake
7 Std. 45 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min