Geräte und Zubehör
Glutenvrij chocoladebrood
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
14 sneetjes
Zutaten
-
zachte boter80 g
-
glutenvrij wit meel240 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
kristalsuiker150 g
-
xanthaangom (optioneel)1 tl
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
fijn zout½ tl
-
Griekse yoghurt200 g
-
eieren2
-
chocoladedruppels100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
956 kJ /
229 kcal
Fett
9.2 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Marmercake
2 Std.