Geräte und Zubehör
Sinaasappelcake en chocolade topping
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
24.8 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
18.8 g
Kohlenhydrate
46.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Kimchi risotto
Brak ocen
Bloementaartje met amandelcrème
1 godz. 10 min
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Ananaspakketjes
1 godz.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Rudolphs Mocktail
30 min
Sacher taart
3 godz.
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.