Geräte und Zubehör
Champignontaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1243 kJ /
297 kcal
Fett
20.9 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Zalm en venkel risotto
25 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Havermoutrepen met kaas
45 min
Yoghurtijs met mango
12 godz.
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Havertaart
Brak ocen
Pompoenrisotto met spek
25 min