Geräte und Zubehör
Pêche Melba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
436.5 kJ /
104.3 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen