Geräte und Zubehör
Kalkoenburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
28 g
Brennwert
623 kJ /
149 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cholent
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Chili con carne
40 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min