Geräte und Zubehör
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.