Geräte und Zubehör
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
2050 kJ /
490 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Bessencurd
20 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Citroencake
2 Std.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Harira
7 Std.