Geräte und Zubehör
Fish and Herb Parcel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portion
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41 g
Brennwert
2600 kJ /
622 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
4.9 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner For One
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min