Geräte und Zubehör
Pork and chicken terrine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen300 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen200 g
-
brown onion (approx. 1), cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine50 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
dried cranberries plus extra for garnishing40 g
-
egg1
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
prosciutto (approx. 300 g)12 slices
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1164.9 mg
Eiweiß
27 g
Brennwert
1053 kJ /
251 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Beetroot salad
10 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Almond thins
25 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Brandy cream
15 Min
Marinated capsicum
55 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min