Geräte und Zubehör
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 slices
Zutaten
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
14 g
Brennwert
1398 kJ /
333 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
HYGGE
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Italian Brunch
Keine Bewertungen
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Overnight Oats with Hemp Milk
24 Std.
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.