Geräte und Zubehör
Black Bean Pig's Tail Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
5 portions
Zutaten
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
394 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
461 kJ /
110 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min.
Sea Vegetable Stew
55 min.
Steamed Chicken Essence
1h 10 min.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min.
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min.
Collagen Soup Broth
8h 25 min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min.
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min.
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25 min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min.
Cantonese Steamed Fish
40 min.