Geräte und Zubehör
Yasai miso ramen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
extra virgin olive oil20 g
-
filtered water1100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
star anise2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
Chinese broccoli cut into thin strips100 g
-
carrot cut into thin slices1
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
bok choy cut into thin strips1 bunch
-
dried ramen noodle (see Tips)180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
-
white sesame seeds to serve1 tbsp
-
limes cut into wedges to serve2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
924.8 kJ /
220.2 kcal
Fett
9.6 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 Std.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min