Geräte und Zubehör
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20 g
Brennwert
1793 kJ /
429 kcal
Fett
30 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min