Geräte und Zubehör
Piña colada ice cream with grilled pineapple
Zubereitung 25 Min
Gesamt 24 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Piña colada ice cream
-
raw sugar50 g
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sour cream250 g
-
coconut cream200 g
-
Malibu® rum (see Tips)80 g
Grilled pineapple
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into wedges (approx. 6 cm in length)400 - 600 g
-
coconut flakes toasted, for decorating30 g
-
fresh mint leaves for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
17.4 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
1361.4 kJ /
324.1 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Salted Caramel Ice Cream
30 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Sushi salad
1 Std.
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min