Geräte und Zubehör
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1467 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1760 kJ /
421 kcal
Fett
22 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Chicken Tagine
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 Std. 5 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
One-pot Moussaka
30 Min