Geräte und Zubehör
Tandoori kip wraps
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
kiphaasjes500 g
-
zout volgens smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 - 2 snuifjes
-
verse munt enkel de blaadjes4 takjes
-
volle yoghurt120 g
-
verse koriander enkel de blaadjes3 takjes
-
tandoori pasta20 g
-
tortilla4
-
verse spinaziebladeren100 g
-
komkommer (ong.100 g), in schijfjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
32.5 g
Brennwert
1084 kJ /
258 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
15.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to school
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Noten bolognese
35 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min