Geräte und Zubehör
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1991 kJ /
477 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hong Kong rijst met worst
55 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Havertaart
Keine Bewertungen