Geräte und Zubehör
Asperge-langoustine terrine
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
12 sneetjes
Zutaten
-
water700 g
-
zout1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ volle tl
-
suiker1 snuifje
-
asperges groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)500 g
-
gelatineblaadjes7
-
boter20 g
-
gepelde langoustines gekookt250 g
-
gemalen peper2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
verse kervel, gepluktverse dille geplukt2 bossen
-
zure room, 10% vet250 g
-
volle yoghurt300 g
-
citroensap30 g
-
verse bieslook in stukken2 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
365 kJ /
88 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Chai-theepoeder
15 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min