Geräte und Zubehör
Asperge ovenschotel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1650 kJ /
395 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
7.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min