Geräte und Zubehör
Pork and porcini roulade
Zubereitung 45 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
203.2 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
1108.6 kJ /
264 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
1 g
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