Geräte und Zubehör
Peach and cardamom pie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
raw sugar130 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water20 g
Peach filling
-
shelled pistachios unsalted (see Tips)40 g
-
canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)2400 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
rum (optional)2 tbsp
-
vanilla bean extract1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
plain flour to dust
-
egg yolk beaten, to brush
-
raw sugar to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
68.6 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
2654.9 kJ /
634.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
99.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Mini chocolate bundts
45 Min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 Std. 5 Min
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
La Cioccolata
15 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min