Geräte und Zubehör
Monkfish and prawn soup
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
18 g
Brennwert
791 kJ /
189 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Onion Soup
1 Std.
Borscht
50 Min