Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Citroenslush
10 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min