Geräte und Zubehör
Lebanese-style hommus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
800 g
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
3362.5 mg
Eiweiß
69.2 g
Brennwert
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Fett
89.4 g
Ballaststoffe
40.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
187 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chunky guacamole
10 Min
Seeded pastry
15 Min
Hash Brown Potato Cake
Keine Bewertungen
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Tarator (tahini dip)
5 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min