Geräte und Zubehör
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
490 g
Zutaten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
24.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
58.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dips & savoury spreads
52 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Black Rice Pudding
45min
Cultured Butter
12h 15min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Quince tart
1h 10min
Celery leaf gremolata
5min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Shakshuka in the Varoma
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min