Geräte und Zubehör
Sous-vide Miso Aubergine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2868 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
575 kJ /
137 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
French Onion Soup
1 Std.
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Keine Bewertungen
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Browned Beef Strips
15 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Chicken stock paste
45 Min
Plain Yoghurt
14 Std.
Creamy Mushroom Soup
20 Min