Geräte und Zubehör
Drunken Herbal Prawns
Zubereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (optional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1982 mg
Eiweiß
24 g
Brennwert
878 kJ /
210 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h