Geräte und Zubehör
Sliced Fish Tofu Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fish bones cut in pieces (4 cm)100 - 200 g
-
cooking oil to grease2 tbsp
-
old ginger sliced15 g
-
spring onion tied in a knot6 stalks
-
dried scallops20 g
-
dried sole fish powder1 tbsp
-
water1600 g
-
fish fillet sliced400 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste1 tsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)1 tsp
-
silken tofu cut in cubes300 g
-
tomatoes cut in wedges2
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
fried garlic to garnish
-
parsley chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1287.5 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
1428.8 kJ /
341.5 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Onsen Eggs
50 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.