Geräte und Zubehör
Tartare sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2089.7 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Fett
205.3 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hollandaise sauce
15 Min
Tartare Sauce
10 Min
Garlic and herb butter
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Basil oil
10 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Meringues
5 Std.