Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met appel en kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
1847 kJ /
442 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Romige champignonsoep
20 Min