Geräte und Zubehör
Octopus and Potato Salad
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
fresh octopus beak removed, cut in pieces (5 cm)1400 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)700 g
-
rocket salad washed, dried1 packet
-
fine sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1247.3 mg
Eiweiß
62.2 g
Brennwert
1980.5 kJ /
473.3 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmorejo
30 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 Std.
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min