Geräte und Zubehör
Quick herb paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
180 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1920 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Fett
103.5 g
Ballaststoffe
22.9 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 45 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Carrot kimchi
Keine Bewertungen
Plum paste
1 Std.
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.