Geräte und Zubehör
Steamed salmon with broccoli pesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
water600 g
-
broccoli broken into florets150 g
-
garlic clove1
-
skinless salmon fillets (approx. 125 g each)2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
raw almonds60 g
-
rocket leaves20 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
snow peas thinly sliced, to serve4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
532.8 mg
Eiweiß
48.7 g
Brennwert
3145.4 kJ /
751.8 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Turmeric fish
30 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Simple steamed salmon
30 Min