Geräte und Zubehör
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 jar
Zutaten
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (optional)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (optional)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
1860.1 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
6861.9 kJ /
1640 kcal
Fett
170.9 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Salad Dressings
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Steel Cut Oats
35 Min
Poppy Seed Dressing
5 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Italian Salad Dressing
5 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Chopped Asian Salad
20 Min