Geräte und Zubehör
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
604 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
2638 kJ /
631 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
17 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Zalmsoufflé
1 Std.