Geräte und Zubehör
Boekweit met champignons
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Charoset
15 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Tzatziki
20 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min