Geräte und Zubehör
Karamel varkensvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min