Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Folded Herb Bread
1 Std. 10 Min
Chinese egg noodles
1 Std.
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Chilli Lime Sauce
5 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Pork Balls
20 Min
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min