Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Fruitige saladedressing
5min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Snel vruchtenijs
10min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min