Geräte und Zubehör
Pavlova-toren met gemengde bessen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Papaya'péro
30 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min