Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nessuna valutazione
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Lactosevrije milkshake
Nessuna valutazione
Aardbeien mille-feuille
5h
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Gekookte eieren
20min
Verse pasta zonder eieren
Nessuna valutazione
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Mosselen Marinière
Nessuna valutazione
Pindakaas
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione