Geräte und Zubehör
Boerewors
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
1702 g
Zutaten
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1702 g
Natrium
6860 mg
Eiweiß
321.9 g
Brennwert
15918.4 kJ /
3804.6 kcal
Fett
271.4 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
95.4 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tropical mocktail
10 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 Std.
Mealie bread
55 Min
Koeksisters
3 Std. 5 Min
Lamb stew
1 Std. 45 Min
Koeksisters
1 Std.
Milk tart
3 Std.
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Sago custard puddings
35 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min