Geräte und Zubehör
Sweet and sour prawns
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1665.6 mg
Eiweiß
25.4 g
Brennwert
872.2 kJ /
207.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Whole Fish
45 Min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Asian-style mussels
30 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Garlic prawns
25 Min