Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.2 g
Brennwert
2999 kJ /
716.8 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Risottata met kip en champignons
40 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min