Geräte und Zubehör
Neapolitan pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
"00" pasta flour350 g
-
fine semolina plus extra to dust150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
pizza sauce150 g
-
mozzarella cheese sliced200 g
-
fresh basil leaves roughly torn2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
156.2 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
471.1 kJ /
112.6 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std. 30 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Pizza sauce
30 Min
Beignets
3 Std.
Espresso caramel sauce
45 Min
Party pretzel bites
1 Std. 20 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min