Geräte und Zubehör
Groenten met aardappelen en vlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Gekookte pasta
20min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Lasagnerolletjes
1h
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Fruitnectar
10min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Groentensoep
35min